середа, 08 грудня 2021 18:12

Alyona Alyona пригадала, яку романтику коханий влаштував на початку стосунків

Реп-виконавиця Alyona Alyona поділилася романтичними спогадами. Розповіла, як бойфренд-блогер Денис запропонував їй зустрічатися.

В InstaStories артистка зізналася: не очікувала, що коханий виявиться таким романтиком. У День закоханих чоловік запропонував бути разом.

Автор: instagram.com/alyona.alyona.official
  Реперка Alyona Alyona розповіла, як почалися її романтичні стосунки з блогером на ім'я Денис. Поки що пара спільні фото не публікує
Реперка Alyona Alyona розповіла, як почалися її романтичні стосунки з блогером на ім'я Денис. Поки що пара спільні фото не публікує

"І мені було приємно, тому що останнім часом усі перестали одне одному пропонувати зустрічатися. Зазвичай просто сходяться", - поділилася зірка.

Реперка розповіла, що "це було романтично".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діагностика стосунків і агресія в потрібне русло: чому закоханим варто займатися танцями

"Прокинулася зранку, і в мене стояли м'яка іграшка й великий Kinder Surprise. Пів дня я його не чіпала й не їла. А після обіду вирішила розколупати. Усередині виявилася наша спільна фотографія. Вона була відфотошоплена, і там був підпис: "Будь моєю", - пригадала вона.

Українська реперка Alyona Alyona вперше показала коханого, якого раніше ретельно приховувала. Зірка з тіктокером Денисом відвідала церемонію National Bloggers Awards.

Зараз ви читаєте новину «Alyona Alyona пригадала, яку романтику коханий влаштував на початку стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути