понеділок, 17 грудня 2012 15:53

Алла Пугачова схудла за допомогою новітніх досягнень медицини

Алла Пугачова схудла за допомогою новітніх досягнень медицини
Співачка робила радіохвильову ліпосакцію Фото: ИТАР-ТАСС

Став відомий секрет кардинального схуднення Алли Пугачової. Кажуть, причиною різко схудлої фігури примадонни стала зовсім не жорстка дієта, а радіохвильова ліпосакція.

Алла Пугачова, яка стверджувала, що схуднула виключно завдяки жорсткій дієті, виявляється, злукавила. Люди з близького оточення примадонни заявили, що насправді артистка вдалася до новітніх досягнень медицини.

Нібито Пугачова пройшла спеціальний курс з десяти дорогих процедур, мало не по 500 тисяч рублів кожна, в клініці естетичної медицини на Рубльовці. З чуток, саме там артистка випробувала новітній метод радіохвильової ліпосакції.

За новою методикою шкіра відразу скорочується, підлаштовується під нові форми. Більш того, не потрібно загального наркозу і період реабілітації скорочується до тижня. Справа в тому, що радіохвильовий апарат, крім спеціальних голок для видалення жиру, має ще й другу пластину, яка створює електромагнітне поле. Завдяки цьому відбуваються нагрівання і скорочення шкірного покриву.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Алла Пугачова не перестає дивувати своєю новою фігурою

Самі медики не роблять таємниці з того, що в їхній клініці проходила курс схуднення Пугачова: "Все це суто індивідуально. Тож, якщо хочете схуднути, як Пугачова, спочатку запишіться на прийом до лікаря. Потім доведеться сдати аналізи. Виходячи з їхніх результатів, вам і підберуть оптимальні процедури".

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова схудла за допомогою новітніх досягнень медицини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути