четвер, 06 грудня 2012 13:31

У Пугачової і Галкіна з'явився свій герб
5

Примадонна російської сцени Алла Пугачова і її молодий чоловік шоумен Максим Галкін стали власниками власного фамільного герба. На ньому Максим символічно представлений галкою, а Алла - пугач.

На одній з нещодавніх посиденьок друг Алли Пугачової і Максима Галкіна відомий художник Нікас Сафронов заявив, що подружжю не вистачає герба. Мовляв, непорядок, замок є, а фамільного герба - немає. Пугачова і Галкін, надихнувшись пропозицією, замовили другу Сафронова, волгоградському художнику Владиславу Ковалю герб.

Однак первісний варіант іменитого подружжя не влаштував. Він видався їм негарним і небагатим. Тоді художник додав золоті стрічки, які є символом великодушності, справедливості і щедрості, і вніс більше червоного кольору - символу вогню, знак Примадонни, і, в контраст, синього - символ повітря, стихії Максима Галкіна.

У результаті вийшов герб, поділений на чотири частини, із зображенням чотирьох тварин. "Максим представлений у вигляді галки, це зрозуміло, адже у нього прізвище таке. Прізвище Пугачової відбулася від слова "пугач". Так що Алла Борисівна зображена у вигляді цієї пташки. Бик і Дракон - роки народження артистів: 1949-й і 1976-й", - розповів художник Владислав Коваль.

Зверху над тваринами один на одного дивляться лицарські шоломи. Вони говорять про статус Пугачової і Галкіна. "Між шоломами є анаграма з перших літер їхніх імен, а на золотій стрічці під гербом - назва маленької країни, в якій по моїй задумці живуть артисти: Maximialla. Я вважаю, що у кожної сім'ї повинен бути родинний герб - це дуже сильний захист", - зазначив художник.

Пугачова і Галкін залишилися задоволені отриманим результатом. Максим поділився враженнями: "Забавно, мило. Малюнок з гербом лежить у мене вдома. Але поки ми ним не користуємося. Я ж не аристократ".

Зараз ви читаєте новину «У Пугачової і Галкіна з'явився свій герб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути