середа, 20 червня 2012 17:48

Алла Пугачова написала пісню для Ксенії Собчак

Алла Пугачова написала пісню для Ксенії Собчак
Співачка продовжує записувати та виконувати різні музичні композиції Фото: ИТАР-ТАСС

Примадонна російської сцени Алла Пугачова представила на суд глядачів пісню, присвячену скандально відомій телеведучій, "блондинці в політиці" Ксенії Собчак.

Незважаючи на те що Алла Пугачова заявила про припинення творчої діяльності, примадонна продовжує записувати та виконувати різні музичні композиції. Одну з них співачка представила днями на дні народження дружини популярного виконавця Олександра Буйнова Олени. Композиція мала успіх, особливо після того, як з'ясувалося, що присвячена вона політичній діяльності відомої телеведучої Ксенії Собчак.

"Не висовуйся, доню. Мало справи!" - цитують Аллу Пугачову Life News. Примітно, що, за повідомленням видання, Алла Борисівна попросила старих приятелів зберегти в секреті її вихід на сцену, адже цілком можливо, що частина пісень, які вона виконала на святі, увійдуть до її нової концертної програми. Побічно це підтвердила і Лайма Вайкуле, яка була присутня на вечірці: "Я не маю права нічого говорити, поки Алла сама це не оголосить. Головне, що вона знову співає".

Пугачова явно змінила стиль. Замість мелодійних композицій Примадонна записує речитатив під ритмічну клубну музику. Серед гостей закритої вечірки на честь іменинниці Олени Буйнової засвітилися Лайма Вайкуле з чоловіком, Микола Басков, Володимир Винокур з дружиною, Юрій Аксюта. Ведучими імпровізованого концерту попросили стати Валдіса Пельша, який чудово впорався з роллю конферансьє дня народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Собчак можуть завести кримінальну справу

Деякі світські хронікери зв'язали запис пісні про Собчак з нещодавнім інтерв'ю, в якому Алла Пугачова досить жорстко, але досить дотепно поспілкувалася зі скандально відомою телеведучою. Пугачова жартувала, не тушувалася перед політичними питаннями, якими буквально з порога її обсипала Собчак, а потім і зовсім запитала, чому її не запитують про особисте життя. Також примадонна заявила Ксенії, що вона була не права в ситуації, коли спровокувала скандал під час вручення кінопремії "Ніка".

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова написала пісню для Ксенії Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути