четвер, 31 травня 2012 16:12

Ксенія Собчак змінила форму обличчя

Ксенія Собчак змінила форму обличчя
Телеведуча вколола в лоб ботокс Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна телеведуча Ксенія Собчак відкоригувала власне обличчя. Нібито "блондинка в політиці" змінила форму скул і вколола в лоб ботокс.

Світські хронікери в черговий раз приписали скандально відомій телеведучій Ксенії Собчак спроби змінити свою зовнішність. Нібито на цей раз світська левиця змінила форму скул. Кажуть, що Собчак вставила спеціальні імплантати, щоб обличчя стало більш округлим і молодим. Мало того, повідомляється, ніби телеведуча знову зробила собі уколи ботокса в лоб, щоб розгладити зморшки. Подібні операції обійшлися Ксенії в десять тисяч доларів. Сама телеведуча ніяк не коментує ці чутки. Однак відомо, що вона досить своєрідно ставиться до своєї далекої від ідеалів зовнішності.

Собчак із задоволенням сміється над недоліками обличчя, а прізвиськом "кінь", яке застосовує до себе за будь-якого випадку, лише підкреслює свою індивідуальність. Втім, злі язики запевняють, що таким чином Собчак психологічно намагається побороти комплекси, що виникли, на їхню думку, ще в далекому дитинстві щодо власної непривабливості.

До слова, скандально відома телеведуча відкрила для себе новий рід діяльності. Через те що в телевізійній кар'єрі у Собчак простій, вона вирішила податися в періодику. Тепер Ксенія очолюватиме глянсовий жіночий журнал SNC видавничого дому ARTCOM Media. Призначення Собчак на посаду головного редактора відбулося 28 травня. Сама Ксенія вважає, що створення вітчизняного журналу, "який би говорив з сучасною міською дівчиною її мовою", стане "цікавим викликом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олігарх заплатив три мільйони за танець з Ксенією Собчак

Популярна телеведуча висловилася з цього приводу: "Мені здається, це те, чого зараз не вистачає багатьом глянсовим виданням. Я бачу SNC як сучасний, розумний, стильний журнал, який робиться тут, в Москві, для дівчат, які живуть тут".

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак змінила форму обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути