пʼятниця, 08 жовтня 2010 18:45

Аліна Гросу крутить роман з російським актором (ФОТО)

Українська співачка Аліна Гросу вже місяць живе у Москві, де вивчає акторську майстерність у ВДІКу. Аліна вчиться в одній з кращих майстерень інституту - у російського актора Ігоря Ясуловича,живе в гуртожитку і їздить в інститут на метро.

Дорогою додому Аліна та її одногрупники відточують акторську майстерність на мирних пасажирах метрополітену, розігруючи перед ними мініатюрні спектаклі або ж розігруючи їх самих.

"Заняття займають багато часу і сил, але приносять стільки радості і задоволення, що ніяких додаткових розваг вже особливо не треба", - розповіла Аліна.

Минулого тижня співачці довелося приміряти на себе цілих п'ять класичних романтичних образів: відважної Джульєтти, палкої Кармен, відчайдушної Безприданниці, мрійливої Тетяни і самовідданої Ассоль.

На одному з класів Аліні Гросу довелося зображати кобру і під дудочку однокурсника-"приборкувача змій", звиваючись всім тілом, вилазити з клітчастої сумки.

"Це виявилось не так вже й легко, особливо складно було утримати рівновагу і не засміятися", - поділилася Аліна в своєму блозі.

Між тим, Гросу встигла завести нових друзів. Останнім часом вона проводить багато часу з молодим актором Андрієм Щипановим, який після головної ролі в телесеріалі "Руда" і участі в молодіжних драмах "Скажи Лео" і "Заза" вважається одним з кумирів російських дівчат.

Судячи з фотографій, які з'явилися в блозі Аліни незабаром після її переїзду до Москви, вона познайомилася з Андрієм ще 1 вересня. Колишній вихованець театрального ВНЗ - "Щукінки", з цього року Андрій став студентом ВДІКу.

З самого першого дня занять Аліна і Андрій дуже подружилися. Поки ніхто не знає напевно, як розвиватимуться їхні стосунки - але вже зараз їхні спільні фото в мережі викликали хвилю неабияких ревнощів як прихильників української співачки, так і прихильниць російського актора.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу крутить роман з російським актором (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути