четвер, 02 серпня 2012 17:09

Альона Вінницька не розуміє нудистів і не любить лежати на пляжі

Альона Вінницька не розуміє нудистів і не любить лежати на пляжі
Співачка щосезону купує новий купальник Фото: luxlux.net

Альона Вінницька запорукою яскравої зовнішності вважає добрячий відпочинок. Співачка обожнює подорожі та щороку обирає нову країну, але і батьківщиною не гидує, повідомляє ТСН.

"От немає таких місць, куди ми би постійно приїжджали. Дуже мені хочеться в Мексику з'їздити. А взагалі я є прихильницею європейських країн. Знаєте, Україна завжди може порадувати якимось цікавим відпочинком", - розповіла артистка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Вінницьку надихає місто. Годинами лежати на пляжі — не для неї. Подорожі — це насамперед можливість розширити світогляд.

"Просто валяння на пляжі мене втомлює. Я буквально через три дні вже починаю вити. Взяти машину напрокат і самому поїздити з картою, подивитися якісь цікаві місця. Ось це просто ідеально", - зазначила вона.

Крім того співачка зізналась, що віддає перевагу басейнам, а не відкритій воді. А ще ділиться особливим рецептом для засмаги.

"Просто обожнюю кокосове масло. Для тих, хто ще не знав, його також можна використовувати як засіб для засмаги. Воно звичайно не має особливих сонцезахисних інгредієнтів, але робить шкіру неймовірно м'якою, а, якщо додати лимон, то від нього виходить чудова засмага", - підкреслила Вінницька.

Ще одна пристрасть співачки — купальники. Зізнається, щосезону купує новий, або навіть декілька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Олени Вінницької зривало дах, коли вона відмовилась від м'яса

"Ну і плюс подарункові купальники. Ось Юлія Айсіна подарувала мені чудовий. Але він більше коктейльний, закритий купальник", - зазначила вона.

Вже майже 20 років Вінницька заміжня. Проте визнає, що уваги чоловіків їй не бракує, на пляжі особливо. За словами співачки, чоловік її не ревнує. А от на курортний роман вона так ніколи і не наважилася, хоча у теорії проти них нічого не має.

"У цьому є чарівність, коли ти більше цієї людини вже ніколи не побачиш, просто вона залишиться у тебе в пам'яті як прекрасний час. Сама атмосфера така курортна спонукає до якихось романтичних моментів", - підкреслила вона.

Між тим Вінницька зізналась, що не розуміє нудистів. Хоча зізналась, що одного разу спробувала, однак їй не сподобалось: "Це вже не відпочинок, ну, ексгибіоционізм..."

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька не розуміє нудистів і не любить лежати на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути