середа, 25 квітня 2012 12:43

Олександр Пороховщиков встиг залишити заповіт

Олександр Пороховщиков встиг залишити заповіт
Актор залишив все дружині Фото: РИА Новости

Покійний актор Олександр Пороховщиков все ж залишив заповіт. Спадкоємицею всього майна повинна була стати його дружина Ірина.

Близькі артиста були впевнені, що Олександр Шалвович не встиг залишити заповіту. На цьому ж наполягав і адвокат сім'ї Сергій Жорін. Однак з'явилася інформація, що заповіт таки був.

"Про те, що Саша склав заповіт, я дізналася ще в минулому році. Олександр Шалвович поділився зі мною, коли у нього і Іри почалися судові тяганини з родичами через квартирне питання. У Пороховщикова намагалася відсудити частину квартири його зведена сестра Алла Фарсіян, а у Ірини - її рідний брат Володимир Жуков", - поділилася близька подруга дружини Пороховщикова Анна Ашмарева.

Тоді Пороховщикови всі суди виграли і саме в цей час прийняли рішення скласти заповіт, так як тяганини не пройшли безслідно для здоров'я подружжя. У результаті Пороховщиков залишив все майно Ірині, а вона своє - йому. Заповіти подружжя перебувають у нотаріуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пороховщиков помер від зараження крові

Слідуючи логіці, братові Ірини Володимиру Жукову нічого не дістанеться, оскільки Пороховщиков помер другим. Отже, як пояснив адвокат Жорін, спадок актора ділитиметься між його родичами: двоюрідною сестрою Аллою Дмитрієвою і двома сестрами артиста по батькові, які проживають в Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пороховщиков встиг залишити заповіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути