середа, 26 вересня 2012 15:42

Актриса Анна Снаткіна виходить заміж

Актриса Анна Снаткіна виходить заміж
Обранцем артистки став резидент Comedy Club Фото: ИТАР-ТАСС

Відома російська актриса Анна Снаткіна зібралася заміж. Її обранцем є резидент Comedy Club і ведучий гумористичного шоу Yesterday Live Віктор Васильєв. Закохані вже призначили дату і місце весілля.

Не встигли світські хронікери посмакувати подробиці романтичних стосунків Анни Снаткіної, яка буквально днями нарешті зізналася, що у них з Віктором Васильєвим дійсно роман, як з'явилася інформація, що артисти вирішили одружитися.

29-річна актриса прийняла пропозицію руки і серця від свого 37-річного обранця. Весільна урочистість призначена на 12 жовтня, туди вже запрошені найближчі друзі пари. Церемонія одруження відбудеться в одному з історичних палаців у передмістях Санкт-Петербурга. Подібний вибір закоханих не випадковий: саме в цьому місті народився Віктор Васильєв.

Злостивці припускають, що причиною настільки стрімкого рішення (а Снаткіна і Васильєв познайомилися зовсім нещодавно) є вагітність актриси. Нагадаємо, чутки про цікавий стан Анни з'явилися буквально днями. Незважаючи на те що сама артистка ніяк не коментує цю інформацію, не підтверджуючи, але і не спростовуючи, за неї говорить суєта, з якою агент актриси перебудовує графік її роботи. Цікаво, що сама Снаткіна скасувала всі антрепризні спектаклі, де була задіяна.

Батьком дитини називають саме Віктора Васильєва. Хоча близьке оточення актриси стверджує, що коханий Анни не має ніякого відношення до акторського середовища і шоу-бізнесу. Навпаки, нібито у нього успішний бізнес в абсолютно іншій сфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Популярна актриса Анна Снаткіна вагітна первістком

Анна Снаткіна дала відверте інтерв'ю, в якому зізналася, що у неї дійсно романтичні стосунки з шоуменом Віктором Васильєвим, зовсім нещодавно. Актриса розповіла, що Васильєв їй подобався і вона була зацікавлена познайомитися з ним. Однак в який саме момент дружба переросла у кохання, Снаткіна не уточнила. Анна зізналася, що зараз дуже щаслива: "Ми з Віктором дуже близькі за духом люди, і це найголовніше у стосунках. На багато речей ми дивимося однаково. Я зустріла свою любов і зараз літаю на крилах. Мені хочеться жити і творити. І це щастя".

Зараз ви читаєте новину «Актриса Анна Снаткіна виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути