Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2019 03:28

Якими були найкрасивіші жінки ХХ ст: фото
9

Чому сукні досі виглядають на Софі Лорен витончено? Весь секрет криється в використанні оливкової олії для шкіри. Лорен завжди тримає при собі один флакон. Також вона любить приймати ванни з додаванням кількох ложок оливкової олії в теплу воду.
Елізабет Тейлор любила видаляти кожну волосину на обличчі. Вона вважала, що після таких операцій шкіра буде виглядати сяючою.
Візажист Мерилін дав її одну слушну пораду, щоб її губи виглядали більш чуттєвими і пухкими. Так Монро використовувала відразу кілька відтінків червоної помади. Насиченим червоним кольором вона малювала зовнішні куточки губ, а більш світлими тонами фарбувала всередині.
Для підкреслення скул Грейс Келлі використовувала рум'яни різних відтінків. Темнішими вона акцентувала «яблучка» щік, а світліші наносила на вилиці.
Інгрід Бергман завжди була прихильницею природної краси. Вона майже не використовувала декоративну косметику. Аби її лоб виглядав більш високим, Інгрід збривала 1 см від лінії росту волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королеви стилю: показали найцікавіші образи церемонії нагородження "Оскара"

У XX ст і індустрія краси, і пластична хірургія тільки зароджувалися. Але таким зіркам, як Мерилін Монро, Марлен Дітріх, Одрі Хепберн завжди вдавалося виглядати блискуче. До яких хитрощів вони вдавалися, щоб підкреслювати свою природну красу, розповідає Телеграф.

Як Крістіан Діор повернув жінкам любов до моди після війни? Діор проголосив розкіш загальнодоступним інструментом самопрезентації. Модельєр створював пишні колекції для багатих француженок і спрощені, більш демократичні, для американського ринку.

Зараз ви читаєте новину «Якими були найкрасивіші жінки ХХ ст: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути