Ексклюзиви
пʼятниця, 27 червня 2008 09:30

Які частини тіла страхують зірки (ФОТО)
7

В житті ризикувати доводиться щодня. Адже хто його знає, що чекає тебе за наступним поворотом. А у людей публічних ризик і того більше. Тому застрахувати зіркове тіло - не просто справа не зайва, а, швидше, навіть життєва необхідність.

Зірки шоу-бізнесу найчастіше страхують голос, як безпосереднє "знаряддя праці". На другому місці - руки. Їх вважають за краще внести до договору рок-музиканти, які не тільки співають, але і грають. Завершує ж зоряний рейтинг страхування ніг. Уберегти їх від нещасних випадків хочуть артисти балету і виконавці, які запалюють на сцені так, що аж іскри летять.

Свою візитну картку - губи і волосся - співачка Світлана Лобода страхувати не стала. Говорить, що від всіх бід їй допомагають народні рецепти - губи натирає перцем, а волосся омиває травами.

"Слух і голос - мої інструменти в роботі, якщо не дай боже щось трапитися, я не зможу співати далі, - пояснює співачка. - А ось ноги я застрахувала після проекту "Танці з зірками". Тоді під час репетицій у мене були дві серйозні травми ніг, тому надалі вирішила поберегтися".

Страховка співачки продовжена до кінця життя, а при настанні будь-якого з трьох страхових випадків дівчина отримає 1млн. грн. по кожному з них.

Недавно вихованка "Фабрики зірок" співачка Аріна Домські застрахувала свої коси. Від безповоротної втрати і зміни довжини. Свою красу на голові молода виконавиця оцінила в 30 тис. євро.

Шикарні коси артистки постійно викликають інтерес у глядачів. Шанувальники раз у раз хочуть перевірити, чи справжні вони у співачки - торкаються, смикають їх, і такі випадки не одиничні. Врешті-решт, співачка вирішила волосся застрахувати.

При підписанні договору фахівці зважили і зміряли волосся Аріни: 40 см і близько 400 г. Якби волосся йшло на продаж, то вдалося б виручити не менше 300 євро. З цього і виходили при розрахунку суми страховки.

Ольга Горбачова не сприймає яких-небудь контрактів в бізнесі сама. Але, щоб відхід дівчат не став початком кінця групи, і Ользі не довелося платити неустойку за відміну концертів їхньої групи, заповзятлива Горбачова обгородила себе від цього за допомогою страховки.

Літом 2007 року співачка оформила договір, по якому отримає відшкодування від страхової компанії у розмірі 60 тис. грн. за кожну колегу, що вийшла раптом заміж або ж вирішила стати матусею. І ось в січні цього року колектив залишила одна з учасниць - Ірина Корнелюк: стала дружиною і готується стати мамою. Ольга як у воду дивилася. Обіцяне відшкодування вона отримала.

Зараз в групі нова учасниця - Дарина. Горбачова застрахувала і її. Ідея захисту від вагітності працює, не руйнує її плани, словом довелася співачці до душі, тому річний договір, термін дії якого ще не закінчився, вона планує продовжити ще на декілька років.

Земфіра Рамазанова застрахувала пальці на 170 тисяч доларів. Співачка пояснила своє бажання тим, що якщо вона пошкодить їх, то не зможе грати на гітарі і заробляти собі на життя. І хоча дівчина недавно мала невелику травму на правій руці, за частковою виплатою страховки не зверталася.

Любитель складних танцювальних піруетів Валерій Леонтьєв убезпечив себе від нещасного випадку під час стрибків на сцені і застрахував свої ноги на $10 тис. Співак хотів на $500 тис., але компанія відмовила через те, що у співака хворі коліна, і їм довелося б часто розщедрюватися на немаленькую суму.

Свій голосовий діапазон Вітас оцінив в $2,5 млн. Тепер при втраті голосу співак має право звернутися за компенсацією. Але тільки за умови, що голос зник не менше ніж на 10 днів. Не дивлячись на солідну суму, артист дуже боїться виникнення такого випадку, тому регулярно літає до іменитих лікарів-фоніатрів, які лікують також Селін Діон та Мадонну.

Оскільки зйомки "Дев"ятої роти" проходили в небезпечній гірській місцевості Криму, Федір Бондарчук застрахував на $3 млн. всю знімальну групу, негативи, реквізит і устаткування від майнових ризиків, включаючи пожежу, механічні дії і протиправні дії третіх осіб. Але скористатися нею не довелося.

За матеріалами "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Які частини тіла страхують зірки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути