середа, 27 лютого 2019 12:55

Як змінилася Катерина Кухар за 10 років
7

Фото: Instagram

Прима-балерина Катерина Кухар привітала з 10-річчям сина Тимура й опублікувала нове та архівне фото, яке було створено 10 років тому. Під фотографіями вона написала зворушливе привітання з Днем народження.

"Миле моє тигреня, скарбе мій! День, коли ти з'явився на світ, був найщасливішим днем ​​у моєму житті. Ти подарував мені світло і надію!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналася, чому не носить найпопулярнішу жіночу прикрасу

Ти увірвався в моє життя, як маленький неприборканий мустанг, що мчить на шаленій швидкості, і перевернув мій світ з ніг на голову. Цілодобово безперервно я бігала з тобою на руках легкою риссю (ти мабуть таким чином хотів скоріше змусити мене прийти в колишню форму) тому, що тільки так ти засипав і переставав кричати))) доводячи мене до стану легкої істерії. Лікарі переконували мене, що виною всьому шлункові кольки. Потім, ми думали, що це зуби.

Але після 10 років я твердо знаю, милий мій, що це твій характер. З яким тобі ще доведеться навчитися справлятися і вміти приборкувати його. Я знаю, що все твоє життя буде наповнене контрастами тому, що ти - найяскравіше світло і найгостріший біль. І ми всі безумно тебе любимо.

Ти - чоловік-свято!!! Вдихай це життя повними легенями і завжди дивись йому в обличчя! Лети по життю легко. Будь моїми крилами" - написала Катерина Кухар.

Катерина Кухар, Марічка Падалко, Надія Мейхер і багато інших стали героями книги "Мама встигне все". Її написала журналіст Анастасія Ігнатова, яка має особистий досвід поєднання материнства і кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Як змінилася Катерина Кухар за 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути