Ексклюзиви
понеділок, 25 серпня 2008 11:03

Як Том Круз позбувся зайвих кілограмів (ФОТО)
6

Фігура не молодого вже Тома Круза залишає бажати кращого - складочки на боках і на спині. Але Том вирішив боротися з цим і скинув 4,5 кілограма всього за шість тижнів! І все це - завдяки спеціальній дієті і програмі вправ, розроблених його другом Девідом Бекхемом!

Побачивши свої "товсті" фото, Том вжахнувся, після чого його дружина Кеті Холмс відправила його за порадою до їх приятеля і сусіда Девіда (не дивно, адже сама вона частенько консультується з питань краси і здоров"я з Вікторією Бекхем!). Бекс особисто склав для нього план харчування і режим тренувань. І ось тепер Том в повному захваті від результатів.


Неназване джерело розповіло журналістам наступне:

"Том стабільно набирав вагу. Спочатку він цього не помічав, але потім у нього з"явилося черевце. А потім журнали надрукували його фотографії з цим пузом і "ручками кохання". Він був в шоці. Йому виповнилося 46 цього літа, і у нього молода дружина, так що він вирішив привести себе у форму".

За справу вони з Девідом узялися з розмахом:

"Поки Кеті і Вікторія тріпалися про моду по телефону, Девід давав Тому поради щодо дієти. Бекхем стирчав у нього удома мало не цілий день. Вони займалися в особистому спортзалі Тома - бігова доріжка, фехтування, вправи, регулюючі вагу. Бекхем також склав для Круза дієту. Том дотримувався 1200 калорій на день. Їв, в основному, смажених курчат і рибу з овочами, салатами і фруктами".

Ну що ж, здається, все досить просто - окрім фехтування, звичайно. Можна брати на озброєння, повідомляє Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Як Том Круз позбувся зайвих кілограмів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути