четвер, 01 грудня 2011 13:52

Ягольник після сексу з Могилевською писав пісні

Ягольник після сексу з Могилевською писав пісні

Олександр Ягольник дарував Наталії Могилевській сексуальні подарунки. Композитор в інтерв'ю програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1" розповів про роман зі співачкою.

Вони розлучилися 15 років тому і після розриву свої зустрічі можуть порахувати на пальцях.

"Вона на щось ображається і не дзвонить 2-3 роки. Коли я їй телефоную, вкрай рідко вона бере трубку на другий раз чи навіть на третій. Якщо це не потрібно їй. Тому я їй уже й перестав дзвонити", - зізнався композитор.

Їхній роман тривав трохи більше року. Наталя Могилевська і не приховує, що саме завдяки Ягольнику вона стала відомою співачкою.

"Поруч зі мною плюхається якась баришня. Я відразу думаю: "Ого, хороша дівчинка без ліфчика. Вона мені вже подобається", - згадує композитор знайомство з майбутньою зіркою.

"Саша - перший чоловік, який запропонував мені вийти заміж. Сказав, що хоче, щоб у нас була дитина", - поділилася Могилевська.

Саме Ягольник написав для співачки перші хіти, організовував її перші концерти, дарував особливі подарунки: "Це були прикольні сексуальні штучки".

Композитор не звертав уваги на те, що йому говорять доброзичливці про зради Наташі.

"Не будемо згадувати цього. Але я завжди ставився до цього питання толерантно, готовий був їй пробачати все інше", - підкреслив він.

Про це не хоче згадувати і сама Могилевська. Однак зізнається, що у Ягольника теж була не лише одна вона.

"Він був в змозі ставити в цьому хіт-параді співачок в будь-якому порядку. Мені здається, що в певному сенсі Саші хотілося напевно десь підняти свою чоловічу значимість і відчувати себе затребуваним", - зазначила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Могилевська зізналась, що любить лисих інтелігентних очкариків

Олександр навіть сьогодні пам'ятає перший скандал, який йому влаштувала Наташа через ревнощі, коли виявилося, що один з її перших хітів Ягольник присвятив інший.

"Пісня була написана про відому на той момент модель, в яку я був закоханий. Але до того, як ми з нею познайомилися. Це був перший величезний скандал. Хоча пісня сама писалася на очах у Наташі після двогодинного сексу в голому стані у неї на кухні, а потім граючи на роялі", - поділився інтимними подробицями композитор.

Сьогодні, коли ці стосунки далеко в минулому, Ягольник зізнається - головною причиною їхнього розлучення були не зради: "Вона заробила за два місяці, як Ренат Ахметов, грубо кажучи. Тому я кажу: "Наташа, ми ж робили все разом. А ділитися коли?"

Вірність у шоу-бізнесі, на думку Ягольника, поняття відносне. Доведено не одним поколінням - на початку кар'єри нові хіти вимагають нових емоцій, але з часом це проходить.

"З віком сексом хочеться займатися не кожні три години, і навіть не кожні шість. Тобто можна потерпіти тиждень", - обгрунтував композитор.

Зараз ви читаєте новину «Ягольник після сексу з Могилевською писав пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути