Ексклюзиви
середа, 19 червня 2024 13:13

Адель звинуватили у підтримці російської армії через сукню від дизайнера, який одягав окупантів
11

Адель
Фото: instagram.com/adele
Адель
Адель
Адель
Адель

Британська співачка Адель виступила на концерті в Лас-Вегасі у сукні від російського модельєра Валентина Юдашкіна. У 2000-х роках стиліст розробляв військову форму армії РФ.

У своєму Instagram артистка опублікувала фото в образі й позначила модний дім Юдашкіна.

Поки сам бренд пишається вибором зірки, фани критикують її в мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець потрапила в скандал через груди і білизну військових жінок

"Адель і російська армія носять речі одного дизайнера", "Ого, ви підтримуєте вбивства дітей в Україні", "Не можу повірити, що моя улюблена співачка зробила такий жорстокий вибір. Ти зробила мені боляче. Зробила боляче моїй доньці, яка майже два роки не бачила батька. Будь-яка підтримка вбивць - це ще більше вбитих, закатованих, викрадених українців. Величезне розчарування...", "Російський дизайнер? Адель, ти одна з найкращих співачок, але ти розумієш, що ти підтримуєш, одягаючи цю сукню?", - писали в коментарях.

Зазначимо, що з 2012-2018 роки Валентин Юдашкін був довіреною особою Володимира Путіна на виборах. У 2023 році дизайнер помер, але залишався палким прихильником диктатора до самої смерті.

Комедійне шоу "Ліга сміху" розкритикували в мережі через невдалий жарт. Артисти команди "Фам Фаталь" під час виступу вирішили зачепити тему мобілізації. У сюжеті гуморист Кирило Ганін навчає свого товариша Василя Купера робити компліменти дівчатам. "Я тону в твоїх бездонних очах, як ухилянт у Тисі", - сказав один з коміків зі сцени.

Зараз ви читаєте новину «Адель звинуватили у підтримці російської армії через сукню від дизайнера, який одягав окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути