вівторок, 08 січня 2013 17:49

Абрамович відсвяткував Різдво на Карибах
7

Мільйонер Роман Абрамовича і його вагітна подруга Даша Жукова відзначили Різдво на карибському острові Сен-Бартс. Острівець загублений у Карибському морі, а дістатися до його берегів можна лише на яхті або невеликому літаку.

На острові облюбували собі місце під сонцем голлівудські зірки і відомі спортсмени, заможні темношкірі репери і світові магнати.

Папараці сфотографували Абрамовича і його друзів під час відпочинку на білосніжному піску. Мільйонер зустрів Різдво на пляжі, в теплій компанії.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Даша Жукова відпочиває на карибському курорті

Однак глибоко вагітна цивільна дружина Абрамовича зайвий раз не наражає на небезпеку своє здоров'я на карибській спеці. Даша з'являється на пляжі лише вранці або ввечері, коли сонце вже не так палить і не шкодить самопочуттю майбутньої матусі.

Варто відзначити, що маєток Абрамовича - один з найбільших на острові. A його новорічна вечірка стала найграндіознішою і наймасштабнішою. У цьому році на ній гуляло без малого 400 гостей. І якщо в минулому році в запрошеннях на свято дрес-код заходу був визначений як "острівної шик", то в цьому році гостей попросили одягнутися більш елегантно.

Більшість учасників вечірки прибували на свято в строгих костюмах, а відомий репер P Diddy так і зовсім в смокінгу. Дами були у коктейльних сукнях. Але справжньою царицею балу стала його господиня: Дарина Жукова зустрічала гостей у шикарній довгій сукні з квітковим принтом, розшитій срібними візерунками. На пальцях і зап'ястях 31-річної подруги Абрамовича виблискували коштовності з діамантами.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович відсвяткував Різдво на Карибах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути