четвер, 10 липня 2008 15:05

Абрамович купить найдорожчий в світі будинок (ФОТО)

Відомий російський мільярдер Роман Абрамович вирішив купити найдорожчий в світі приватний будинок, який оцінюється приблизно в 250 мільйонів фунтів стерлінгів.

Власник футбольного клубу "Челсі" і його подруга - 25-річна Дарина Жукова просто закохалися в особняк, який знаходиться в живописному районі французької Рів"єри. Про це повідомляє інтернет-газета Дни.ру.

LaLeopolda - містечко, яке вибрала собі багата і знаменита пара, - славиться прекрасними видами на морі. До того ж будинок оточений чудовим садом, який безсоромно можна назвати парком. Будинок оточує 10 акрів (це трохи більше 4 гектарів) бездоганних каскадів садів, за якими стежать 50 садівників.

Вілла, яку вибрав собі Абрамович, побачила немало іменитих господарів. Спочатку садиба була побудована для коханої бельгійського короля Леопольда, також в будинку жили магнат Едмунд Сафра і засновник MicrosoftБіл Гейтс.

Цікаво, що у Романа Абрамовича вже є будинок, що знаходиться практично по сусідству з цією легендарною віллою. Це маєток ChateaudelaCroe, який теж відомий своїм історичним корінням. Говорять, що саме тут знайшли притулок герцог Віндзорський і Уолліс<>Сімпсон<>в 1938 році.

Буде не зайвим нагадати, що Абрамович володіє нерухомістю у Великобританії і Росії, а також розкішними яхтами і літаком.

Тим часом, не перестають ходити чутки з приводу швидкого весілля однієї з найбагатших людей світу і його коханої Дарини Жукової. Говорять, що колишній губернатор Чукотки зробив пропозицію руки і серця своїй постійній подрузі.

Роман Абрамович, чий стан оцінюється в 11,7 мільярда фунтів стерлінгів, останнім часом зробив своїй беззмінній подрузі ряд шикарних подарунків. За останній місяць російський олігарх витратив на високохудожні подарунки своїй коханій 60 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович купить найдорожчий в світі будинок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути