вівторок, 08 липня 2008 10:28

ТОП-10 російських політиків-зірок (ФОТО)
11

 

Існує багато найрізноманітніших топ-10 - кращих батьків, найсексуальніших актрис, непривабливих футболістів і так далі. Тому Starslife вирішив скласти топ-10 найбільш зоряних політиків, або політиків-зірок. Тих осіб, які чудово сидять на двох стільцях: і в політиці сяють, і в світській хроніці періодично з'являються. Або ж навпаки - тих, хто з світської хроніки раптом перекинувся в політичну.

На 10 місці Станіслав Говорухін - режисер, актор, депутат Державної Думи.

Дев'яте місце рейтингу віддане Микиті Міхалкову, голові Союзу кінематографістів Росії, Російського фонду культури і багато ще чого.

Абсолютно несподівано і абсолютно заслужено восьме місце в рейтингу зайняв Володимир Путін - найбільш м'язистий і ставний екс-президент у світі. Зовсім недавно нинішній прем'єр-міністр Росії відверто розповів про себе і свою сім'ю на сторінках журналу "Таємниці зірок", надавши свої напіводягнені фотографії з турне по Росії в компанії князя Альберта. Володимиру Володимировичеві просто необхідно знятися в кіно. Колишні актори вже ставали губернаторами і навіть Президентами, чом би не створити прецедент навпаки?

Сьоме місце в рейтингу займає "спортсменка, комсомолка і просто красуня" Світлана Хоркіна, яка багато років радувала наше око на змаганнях зі спортивної гімнастики.

Ірина Хакамада - економіст, колишній депутат Державної Думи, колишній президент Держкомітету РФ з підтримки і розвитку малого підприємництва, колишній співголова СПС (Союз Правих Сил), розумна і красива до того жінка займає шосте місце. Недавно Ірина пішла з великої політики, щоб поступитися дорогою молодим: "Мій час закінчився. Я вважаю, що політиками в опозиції повинні працювати молоді, які виправлять всі помилки". Сьогодні Ірина займається громадською діяльністю, пише книги, і, звичайно, як і раніше відкрито висловлює власну думку. Не так давно Хакамада стала музою премії "МОНЕ", у котрий раз довівши, що жінка-політик - не обов'язково мужоподібний виродок.

П'яте місце рейтингу зайняла королева художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яка нині є партійною активісткою "Єдиної Росії". Це, втім, не заважає мініатюрній красуні позувати напіводягненою для чоловічих журналів. Хто сказав, що справжній політик неодмінно повинен бути суворим дядьком похилого віку, застебнутим на всі ґудзики? До того ж саме Аліну жовта преса призначали новій коханій екс-президента Путіна - хоч і неправда, а все одно почесно.

У фігурному катанні Антон Сихарулідзе і його чарівна партнерка Олена Бережна виграли практично все. Тепер Антон підкоряє нові вершини: 2 грудня 2007 року він був обраний депутатом Державної Думи п'ятого скликання від партії "Єдина Росія".

На третьому місці у нас - Володимир Жириновський, лідер ЛДПР, віце-спікер Держдуми.

 

Друге місце рейтингу віддане Михайлу Горбачову - першому і останньому Президентові СРСР.

Перше місце рейтингу займає Роман Абрамович - російський олігарх і екс-начальник Чукотки. Поки що жоден російський бізнесмен-політик не добивався такої світської слави, як Роман Аркадійович, який не сходить як зі сторінок ділової преси, так і з таблоїдів. Вімдомий любов'ю до величезних моторних човнів, футболу і Даші Жукової. Тільки ледачий не знає пікантні подробиці розлучення Абрамовича з дружиною Іриною і подальший розвиток роману з Жуковою, а кількість подарунків коханій і суми, викладені за них, смакують від провідних світових інформагентств до пенсіонерів на лавці. У футбольному аспекті Абрамович попросту Король: за останні п'ять років його клуб "Челсі" двічі ставав Чемпіоном Англії. З Чукоткою у Романа Аркадійовича вийшло не те, щоб так собі, але Михайло Кононов в цій ролі виглядав краще! Втім, говорять, жителі Чукотки нині хочуть назвати свій регіон ім'ям Абрамовича, повідомляє Starslife

 

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 російських політиків-зірок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути