четвер, 05 квітня 2012 13:31

"Я ж не можу в думки людини залізти" - Альоша не підтримує Гайтану

"Я ж не можу в думки людини залізти" - Альоша не підтримує Гайтану
Співачка повернула гроші, витрачені на "Євробачення" Фото: novaya.com.ua

Співачка Альоша вже повернула ті $450 тисяч, які витратила на свою участь в пісенному конкурсі "Євробачення-2010". Про це вона розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Всі борги віддали і вже заробляємо гроші. Все добре. Тепер ми займаємося творчістю. Шукаємо нові пісні. У нас з'явився час закінчити наш альбом, а не їздити по концертах", - підкреслила співачка.

На запитання ведучої про те, чи підтримує Альоша Гайтану у світлі нещодавніх нападок на неї партії "Свобода", співачка зазначила: "Я ж не можу в думки людини залізти, прочитати, що вона думає".

"Ми беремо участь у багатьох акціях і рухах, які спрямовані на антисемітизм, антифашизм, антинацизм і все, що в це входить. Тому тут треба глобально цю проблему вирішувати, а не тільки з приводу Гайтани", - підкреслила Альоша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альоша розійшлася із Лисицею через нового хлопця

Нагадаємо, наприкінці лютого один з представників ВО "Свобода" висловив своє невдоволення з приводу перемоги Гайтани в національному відборі на "Євробачення", тому що, на його думку, темношкіра співачка не може гідно представити Україну на цьому конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «"Я ж не можу в думки людини залізти" - Альоша не підтримує Гайтану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути