Ексклюзиви
середа, 24 листопада 2021 10:39

"Я всім набридла" - зірка "Голодних ігор" у пікантних образах поділилася складнощами в кар'єрі
8

Американська акторка 31-річна Дженніфер Лоуренс відверто розповіла про популярність, кохання та особисті межі.

Вагітна зірка "Голодних ігор" взяла участь у фотосесії ще у серпні. У вересні оголосила про те, що чекає на первістка. Після довгої паузи у зйомках вона повернулася на екрани в стрічці "Не дивись вгору", над якою працювала з голлівудською кінозіркою Леонардо ді Капріо.

Лоуренс постала у відвертих образах від Tom Ford, Hermes, Alessandro Dell'Acqua, Balenciaga Couture, Valentino Haute Couture. А на обкладинці позувала у смугастому светрі від Dior. Автором світлин є Лаклан Бейлі.

Акторка на початку розмови з виданням зізналася, що нервується.

"Я не говорила зі світом вічність. І повертаюся зараз, коли я маю всі ці нові аксесуари (акторка має на увазі свою вагітність. - Gazeta.ua), додані в моє життя, які я, очевидно, хочу захистити", - сказала вона.

Американська акторка Дженніфер Лоуренс знялася для обкладинки глянцю
Фото: Лаклан Бейлі для видання Vanity Fair
Американська акторка Дженніфер Лоуренс знялася для обкладинки глянцю
Американська акторка Дженніфер Лоуренс знялася для обкладинки глянцю
Американська акторка Дженніфер Лоуренс знялася для обкладинки глянцю
Американська акторка Дженніфер Лоуренс знялася для обкладинки глянцю

До 2018 року Лоуренс була однією з найбільш високооплачуваних акторок у світі. Та її останні чотири роботи - фільми "Пасажири", "Мати", "Червоний горобець" і "Темний Фенікс" - розкритикували.

"Я не давала ту якість, яку мала. Думаю, що я всім набридла. Я набридла собі. Я дійшла до точки, в якій нічого не могла зробити правильно. Думаю, що велику частину свого життя я подобалася людям. А потім я відчула, як досягла точки, де люди не були задоволені лише моїм існуванням", - розповіла акторка.

Зірка прокоментувала і скандал навколо неї, який розгорівся 2014 року. Тоді хакери злили її приватні голі фото.

"Будь-хто може подивитися на моє оголене тіло без моєї згоди, у будь-який час. Хтось у Франції просто їх опублікував. Моя травма існуватиме завжди", - сказала вона.

Лоуренс додала, що вона втікала від уваги на зйомки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кевін Спейсі має виплатити $31 млн творцям "Карткового будинку"

"У мене не було життя. Увага до мене була настільки високою, що зйомки стали чудовою втечею. Усі ставляться до вас нормально. Але ви вигоряєте. Зрештою, мені потрібно було питати себе, я кажу так, тому що хочу піти на роботу наступного дня? Чи я роблю це, бо хочу зняти цей фільм?" - прокоментувала зірка.

Американська акторка 31-річна Дженніфер Лоуренс, яка стала популярною завдяки участі у фільмах "Люди Ікс: Перший клас" і "Голодні ігри", чекає на первістка. Вона та її чоловік, американський артагент і директор картинної галереї Кук Мароні, уперше стануть батьками.

Зараз ви читаєте новину «"Я всім набридла" - зірка "Голодних ігор" у пікантних образах поділилася складнощами в кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути