Ексклюзиви
вівторок, 03 травня 2022 12:07

"Я просто не маю сил" - переслідувач Огнєвіч не вгамувався і тепер працює таксистом
3

Співачка Злата Огнєвіч, яку вже кілька років переслідує агресивний чоловік, зізналася, що він так і не вгамувався.

Про це вона розповіла в Instagram.

"Щойно, сьогодні він знову з'явився в житловому комплексі, де я живу. Я виїжджала з парковки. Я не буду вам викладати це відео, тому що в мене просто, правда, немає сил", - поділилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білозір пригрозила судом Поляковій - співачка відреагувала

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Огнєвіч каже, що правоохоронці не займаються цією справою через війну. Вона виклала скрін кількох повідомлень, які надсилає їй такий собі Вадим Лебідь.

Як дізналася Огнєвіч, чоловік співпрацює з однією зі столичних служб таксі. Точніше, співпрацював, оскільки співачка не стала сидіти склавши руки. Артистка попередила потенційних клієнтів свого кривдника, що їздити з ним небезпечно. Та звернулася до його роботодавців.

Три роки співачку 36-річну Злату Огнєвіч переслідує невідомий чоловік, який погрожує вбити її або членів родини. Останній інцидент трапився 24 січня.

Артистка опублікувала відео, на якому видно, як її автомобіль наздоганяє інша машина. В ній сидить переслідувач, який говорить: "Якщо я ще раз побачу тебе по телевізору, я тебе завалю нах*й, зрозуміла? Я тобі серйозно кажу. Ти чудовисько, дурницею займаєшся".

Зараз ви читаєте новину «"Я просто не маю сил" - переслідувач Огнєвіч не вгамувався і тепер працює таксистом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути