Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 10:45

"Я паркуюсь краще, ніж вони працюють" - Сергій Поярков про роботу міністерства культури

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Митець та активіст Автомайдану Сергій Поярков у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 пояснив, чому відмовився від посади голови ДАЇ країни.

"Вважаю що ДАЇ, міністерство культури, міністерство молоді та спорту я б очолив, але лише з метою ліквідації. Оцих міністерств не повинно бути в принципі. Тому що не має міністерства молоді і спорту в Америці - воно відсутнє, а там все чудово зі спортом і непогано з молоддю", - розповів Сергій Поярков.

Митець впевнений, що навіть самі того не підозрюючи, деякі представники Партії Регіонів допомагали фінансувати Автомайдан.

"Я нещодавно спілкувався з Сергієм Клюєвим і я йому кажу: дивна річ життя, перед революцією ти в мене купив п'ять скульптур на подарунки, і я тобі так дякую, бо Автомайдан у моїй особі, він тобі вдячний за те що мені було як жити, лагодити автівку. От ти хочеш, не хочеш, а проспонсорував таким чином революцію. Вася Хмельницький, який теж депутат регіонал, він теж купив п'ять чи шість скульптур, навіть Льоша Азаров, він так само купив декілька скульптур, якщо Партія регіонів не вклалася б таким чином, то мені б на Автомайдані було б важко", - говорить Сергій Поярков.

Зараз ви читаєте новину «"Я паркуюсь краще, ніж вони працюють" - Сергій Поярков про роботу міністерства культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути