середа, 17 липня 2013 16:44

"Я буду співати і у маленьких містах, і з диктаторами" — Ані Лорак

"Я буду співати і у маленьких містах, і з диктаторами" — Ані Лорак
Ані Лорак Фото: kievskaya.com.ua

Ані Лорак виступала на концерті, присвяченому дню народженню президента Туркменії Гурбангули Бердимухамедова , без протекції Філіпа Кіркорова. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя".

"В Туркменістані я вже вдруге. Я думаю, що просто йому сподобався мій спів, тому що у президента був день народження в цей день і він захотів почути мій спів", - зауважила вона.

Між тим, співачка прокоментувала скандал, який розгорівся навколо виступу Дженніфер Лопес у Туркменії. Правозахисники розкритикували співачку за те, що вона співала для "диктатора", хоча і захищає права жінок у Мексиці. Сама Ані Лорак зізналась, що може виступати будь-де, головне що люди хочуть чути її спів.

"Я їду завжди туди, де хочуть чути мої пісні. Якщо люди хочуть і люблять мої пісні, я буду приїжджати, у маленькі міста, великі, з диктаторами, без диктаторів. Тому що перед усім там живуть люди, які так хочуть чути твої пісні — це найголовніше", - наголосила вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ані Лорак здивувала великими грудьми

Разом з тим Ані Лорак зізналась, що їй так і не вдалося познайомитися із Дженніфер Лопес.

"Наші гримерки були поруч. Ми стояли на одній сцені і безумовно хотілося привітатися, і можливо обмінятися парою фраз. Але її дуже охороняли і навіть на сцені коли ми стояли і співали спільну пісню, позаду неї десь чотири охоронця лежали просто на підлозі", - підкреслила Лорак.

Зараз ви читаєте новину «"Я буду співати і у маленьких містах, і з диктаторами" — Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути