Ексклюзиви
субота, 08 червня 2013 16:23

Ані Лорак вразила "МУЗ-ТВ" стрункими ногами та глибоким декольте
15

Фото: Фото: eg.ru

У Москві вчора відбулася церемонія "МУЗ-ТВ". На вручення найпрестижнішої музичної премії Росії в "Олімпійському" зібралися представники вітчизняного шоу-бізнесу.

Кращою виконавицею за версією "МУЗ-ТВ" стала Ані Лорак, а кращим співаком - Діма Білан.

Якщо Ані Лорак цю нагороду отримувала вперше, помітно хвилюючись, то Діма Білан переміг у номінації "Кращий виконавець" вже вп'яте.

"Можна розслабитися і навіть не гадати, хто візьме цей приз у наступному році", - жартували в залі.

Мабуть, тому до вручення нагороди Діма поставився трохи недбало і вийшов за дорогоцінною "тарілкою" із запізненням. Коли актриса Олеся Судзіловська та спеціально запрошений для такого випадку британський співак Крейг Девід кілька разів оголосили його ім'я, Білан на сцену так і не піднявся.

Друг артиста Євген Плющенко потягнувся за телефоном і кілька разів намагався додзвонитися до Діми. Зрештою, щоб не посилювати скандал, на сцену піднялася продюсер співака Яна Рудковська. А трохи пізніше з'явився і сам Білан - злегка захеканий.

"Я побіг перебинтувати руку, поки була можливість, - пояснив він, - Вчора на репетиції поранився, а сьогодні подряпина дала про себе знати".

Кращою піснею стала композиція "Воспоминание", приз за кращий альбом забрав Іван Дорн. Спеціальну премію "За внесок у розвиток музичної індустрії" вручили Жанні Агузаровій. Легенда вітчизняної естради була як завжди екстравагантна і в черговий раз здивувала глядачів незвичайним зовнішнім виглядом. Ще одну почесну нагороду - "За внесок в життя" - вручили телеведучому Володимиру Познеру.

Алла Пугачова отримала срібну тарілку за "Різдвяні зустрічі".

Найціннішим подарунком глядачам став виступ всесвітньо відомого репера PSY. Під його легендарний хіт танцював весь "Олімпійський". Корейський артист подякував Москві за привітний прийом, прокричавши "Спасибо!" на майже бездоганній російській мові.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вразила "МУЗ-ТВ" стрункими ногами та глибоким декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути