Ексклюзиви
пʼятниця, 15 липня 2011 12:52

65-річна Хелен Міррен прикрила голе тіло британським прапором
6

За роль у фільмі "Королева" Міррен отримала "Оскар"

Британська актриса Хелен Міррен для журналу Esquire позувала у досить відвертому вигляді, задрапірувавшись в британський прапор.

Знімок Міррен супроводжується бліц-інтерв'ю. Судячи з відповідей на питання, у 65-річної королеви британського кінематографа чудове почуття гумору. Наприклад, на запитання про свій шлюб із режисером Тейлором Хеквордом, який знімав її у фільмі "Ранчо кохання", вона зауважила: "Досить складно перебувати на знімальному майданчику, коли знімає твій чоловік. Але як чудово повернутися потім додому і лягти в ліжко з режисером".

Сьогодні актриса є рольовою моделлю для тисяч жінок старше 50 років. Не кожна зірка може старіти з такою гідністю. І Хелен підтверджує, що мудрість приходить з віком.

"В молодості всі ми ідіоти, - прямолінійно заявила актриса. - Ми, звісно, про це не думаємо, але саме так і є. І нам слід бути такими".

Торік мадам Міррен обійшла 25-річну Меган Фокс у рейтингу "Найсексуальніших жінок". Хоча діва в першу чергу підкорила публіку своїми акторськими талантами. Як відомо, в 2007 році вона отримала нагороду "Оскар" в номінації "Краща актриса" за виконання головної ролі у фільмі "Королева". Як потім зізналася знаменитість, дивлячись на Її Величність в живу, вона постійно думала: "О, та це ж я!".

Зараз ви читаєте новину «65-річна Хелен Міррен прикрила голе тіло британським прапором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути