понеділок, 31 липня 2017 11:19

17-річна школярка отримала титул Юна Місс США
4

Софія омінгес-Хейтхофф
Софія омінгес-Хейтхофф
Софія омінгес-Хейтхофф
Софія омінгес-Хейтхофф

У концертному залі Phoenix Symphony Hall, в штаті Арізона, пройшов конкурси краси "Юна Міс США-2017". Цього року захід проводився вже в 35-й раз. Переможницею стала 17-річна мешканка штату Міссурі Софія Домінгес-Хейтхофф, яка у вересні піде вчитися в Канзаський університет на політолога.

У вересні минулого року Софія здобула перемогу в конкурсі краси в рідному штаті і вже після цього змогла взяти участь в національному етапі турніру. Домінгес-Хейтхофф розповіла, що в своєму рідному місті була членом волонтерської команди. Група школярів висувала ініціативу з просування законів, які могли б наділити ще більшою кількістю пільг людей з обмеженими можливостями.

Разом з Софією за титул боролися 50 інших учасниць з усіх американських штатів у віці від 14 до 19 років. Правда, на сцену Phoenix Symphony Hall, за результатами відбору, змогли піднятися лише 15 з них. У заключному етапі змагалися тільки п'ять дівчат: Ванесса Матесон (Орегон), Алексіс Сміт (Невада), Джаану Пател (Каліфорнія), Пейдж Робінсон (Індіана) і, зрозуміло, Софія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивішою жінкою США стала фізик-ядерник

Фіналістки повинні були виходити разом на сцену в спортивному одязі і вечірніх сукнях. Тільки після цього у них був індивідуальний вихід. Софія, яка перемогла в конкурсі, отримала десять тисяч доларів на навчання в університеті і п'ять тисяч як індивідуального призу.

Зараз ви читаєте новину «17-річна школярка отримала титул Юна Місс США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути