четвер, 30 червня 2011 16:15

Світлана Вольнова підготувала сценарій свого похорону

Світлана Вольнова підготувала сценарій свого похорону

Світлана Вольнова написала заповіт та сценарій свого похорону.

"Якби мені жити залишилося місяць, пішла б в монастир замолювати гріхи. В мене їх багато, як і в усіх людей. Людина взагалі народжується грішною. А ще написала заповіт і яскравий сценарій свого похорону", - розповіла вона Gazeta.ua.

"Я вірю в Бога. Але не так сліпо в того хлопця на небесах, який сидить і роздає щось. Я вірю в космічну енергію і божественний початок. Що на землі ми знаходимось не просто так, а виконуємо свою роль", - наголосила Світлана.

Окрім того Вольнова хоче навчитися плавати.

"В мене аквафобія, бо в чотири роки кинули в річку. Як тільки не вчилася плавати: і віддавали у дві плавальні школи, і викидали посеред річки. Але нічого не вийшло. Тому я заходжу там, де плещуться діти і роблю вигляд, що красиво пливу. А води там насправді по коліна", - підкреслила Вольнова.

Світська діва зізналась, що хоче стати терплячою.

"Завжди хочу, щоб все було швидко. Інколи здається, що в Києві все надто довго робиться і якось ми дуже довго розганяємось. А я, як людина, вийшовши із Російської імперії, люблю швидкість процесів. Тому мені треба мати проектів сім-вісім і розраховувати, що один-два вистрелить", - підкреслила жінка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова підготувала сценарій свого похорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути