четвер, 16 травня 2013 11:59

Елегантність і стиль панували на червоній доріжці у Каннах
12

Сінді Кроуфорд в Roberto Cavalli
Фото: Фото: Reuters
Ніколь Кідман в Christian Dior
Одрі Тоту і Ніколь Кідман
Джуліанна Мур в Christian Dior

Напередодні ввечері в Каннах з шиком пройшла церемонія відкриття 66-го міжнародного кінофестивалю. По червоній килимовій доріжці продефілювали знамениті моделі, голлівудські актриси і європейські кінодіви. І зараз модні оглядачі з інтересом обговорюють стиль зірок.

На подив модних критиків, цього разу обійшлося без стильних курйозів - ніхто із зірок не оголювався більше дозволеного. Хіба тільки Кара Делевінь і Пас Вега з'явилися в занадто мереживних вбраннях. Привернула до себе увагу і зірка фільму "Великий Гетсбі" Керрі Малліган - дівчина з'явилася в блідо-рожевій вечірній сукні від Dior з глибоким декольте. Втім, до стрункої актрисі претензій немає.

Порадувала співачка Лана Дель Рей. Дівчина вибрала гламурне біле вбрання в стилі вінтаж з принтами чорних кольорів. Масивні сережки і густа чорна підводка чудово підкреслили її образ.

Однією з перших на червоній доріжці з'явилася знаменита американська супермодель Сінді Кроуфорд. Сінді вибрала білосніжну сукню з невеликим шлейфом і ефектним, досить глибоким декольте, оздобленим золотом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На відкриття Каннського фестивалю голлівудські зірки одягли під дощ прозорі сукні

Симпатичну червону вечірню сукню вибрала модель Джорджія Мей Джаггер. Ось тільки дівчина може отримати неабияку критику — небагато модних оглядачів люблять червоне на червоному.

Голлівудська актриса Джуліанна Мур вибрала досить кумедну, немов бальну, сукню з чорним корсетом і пишною спідницею ніжно-бузкового кольору. Зірка щиро посміхалася і вітала публіку і виглядала просто чудово.

І нарешті, Ніколь Кідман з'явилася в легкій сукні з квітковим принтом і пишною спідницею. На ногах члена журі красувалися рожеві туфлі, а волосся було кокетливо зібране в кінський хвіст.

Зараз ви читаєте новину «Елегантність і стиль панували на червоній доріжці у Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути