понеділок, 05 серпня 2013 10:46

Від інтернет-магазинів до автомийок: Готовий бізнес продають менш ніж за 100 тисяч
7

Сайт чаю та кави
Фото: Фото: slando.ua
Шлюбне агентство
Інтернет-магазин кондиціонерів
Кінотеатр в автомобілі
Магазин в Луганську

Аналітики сайту безкоштовних оголошень Slando досліджували пропозиції продажу дрібного бізнесу і з'ясували, скільки коштує стати власником вже розкрученої справи.

Наводимо приклади бізнесу вартістю до 100 тис. грн.

Інтернет-магазини. Їх вартість становить від декількох сотень до декількох тисяч гривень. Наприклад, діючий інтернет-магазин з продажу чаю та кави готові продати всього за 4 тис. грн.

Інтернет-магазин + послуги. Одночасно заробляти на продажі та послуги можна, якщо прикупити інтернет-магазин з продажу кондиціонерів з командою, яка здійснює їх монтаж. Ціна такої пропозиції у Києві - 10 тис. грн.

Кафе/бар. Маючи 35 тис. грн, можна купити автомобільний причіп, переобладнаний під кав'ярню. А за наявності 90 тис. грн можна стати власником пивного бару на території ринку в Донецьку.

Магазини. Відносно недорого продаються вже обладнані магазини. Наприклад, у центрі Луганська продається магазин (приміщення в оренді) під назвою "Все по електриці". Продавець готовий віддати обладнане приміщення, залишки товару на 28 тис. грн, два діючих сайти і контакти дилерів за 36 тис. грн. За 40 тис. грн. в Сімферополі пропонують обладнаний магазин зоотоварів і працюючий інтернет-магазин на додачу. А за 60 тис. грн в Києві пропонують викупити працюючий магазин дитячих товарів і канцелярії.

Послуги. За 40 тис. грн можна стати власником працюючого шлюбного агентства з обладнаним офісом (в оренді) у Луганську. За таку ж суму можна прикупити ломбард в Донецьку. У 96 тис. грн оцінює власник своє ательє з ремонту та пошиття жіночого одягу в Донецьку. А вже за 100 тис. грн можна стати власником туристичного агентства з офісом у Києві.

Розваги. У 45 тис. грн оцінюють продавці пересувний планетарій. За 50 тис. грн можна викупити клуб настільного тенісу у Києві в ТЦ "Аркадія". А за 64,5 тис. грн пропонують обзавестися вантажівкою Mercedes-Benz з обладнаним кінотеатром всередині.

Виробництво. У Житомирі готові віддати налагоджений столярний бізнес за 50 тис. грн. А в Тернополі продають цех художньої ковки за 72 тис. грн. В обох випадках приміщення знаходяться в оренді, а обладнання - власне.

Автопослуги. Також багато пропозицій про продаж автомийок або шиномонтажей. Їх вартість стартує від 48 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Від інтернет-магазинів до автомийок: Готовий бізнес продають менш ніж за 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути