середа, 29 лютого 2012 20:16

Україна тимчасово відмовилася від молочних продуктів з Білорусі

Україна тимчасово відмовилася від молочних продуктів з Білорусі

Державна ветеринарна і фітосанітарна служба України тимчасово призупиняє ввезення на територію нашої країни молочних продуктів з Республіки Білорусь. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Повідомляється, що при проведенні державного ветеринарно-санітарного контролю молочних продуктів, що імпортуються з Республіки Білорусь в Україну, тільки протягом лютого 2012 зафіксовані систематичні порушення ветеринарно-санітарних вимог України, а саме: виявлено перевищення максимально допустимих рівнів залишків ветеринарних препаратів у молочних продуктах білоруських виробників.

"Це, в свою чергу, свідчить про системні порушення і недостатній контроль з боку компетентного органу Республіки Білорусь з використанням ветеринарних препаратів та дотриманням підприємствами Білорусі вимог країни-імпортера. У зв'язку з цим, Державна ветеринарна і фітосанітарна служба України з 1 березня 2012 року тимчасово призупиняє ввезення на територію Україну молока і молочних продуктів з Республіки Білорусь", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Україна тимчасово відмовилася від молочних продуктів з Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути