пʼятниця, 08 листопада 2013 13:43

У жовтні продажі вживаних автомобілів різко впали на 81%

У жовтні продажі вживаних автомобілів різко впали на 81%

За 10 місяців в Україні було вперше постановлено на облік 106 665 старих машин - на 41% більше, ніж за січень-жовтень 2012 року. У той же час, за інформацією асоціації Укравтором, продажу вживаних автомобілів  в жовтні поточного року різко впали на 81% у порівнянні з жовтнем минулого року - до 1774 одиниць. З них кількість первинних реєстрацій комерційних вживаних автомобілів  склало 1475 одиниць, легкових авто - 236 одиниць, автобусів - 63 одиниці.

"Причиною такого різкого падіння продажів імпортного секонд-хенду став екологічний податок, ставки якого для імпортованого автотранспорту, який був в експлуатації, значно збільшуються підвищують коефіцієнтами", - заявили в об'єднанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці "Деу Ланос" загорівся, щойно виїхавши з СТО

За результатами продажів за звітний період, в сегменті вживаних легкових машин найпопулярнішою маркою став Renault, серед комерційних автомобілів і автобусів - Mercedes.

Нагадаємо, що в жовтні продажі нових легковиків в Україні знову впали, якщо порівнювати з 2012 роком. За результатами 10 місяців авторинок не дорахувався 10 тис. авто.

Зараз ви читаєте новину «У жовтні продажі вживаних автомобілів різко впали на 81%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути