середа, 14 грудня 2011 16:48

У бюджет заклали ціну на газ 416 доларів за тисячу кубометрів

У бюджет заклали ціну на газ 416 доларів за тисячу кубометрів

У бюджеті на 2012 рік ціни на газ розраховують по 416 доларів. "У бюджеті на наступний рік ціну на блакитне паливо розраховують по 416 доларів за 1000 кубометрів", - про це розповів на прес-конференції перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку та торгівлі Андрій Клюєв, відповідаючи на питання журналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Об'єктивна ціна російського газу для України - $ 230 - глава "Нафтогазу"

"У бюджеті на 2012 рік ціну на газ ми рахуємо по 416 доларів. Зараз ідуть переговори. Якщо вдасться зменшити її - це буде добре. Це стане приємною несподіванкою. Не вийде - то буде так. Ми будемо домовлятися з нашими друзями та партнерами. Більше сказати не можу, тому що тривають переговори, але всі обов'язки перед партнерами ми будемо виконувати", - сказав Клюєв.

Також він розповів, що за 2011 рік в Україні видобули 20 млрд кубів газу. Транзит становив 55 млрд кубів газу. В українських сховищах зараз є 19 млрд кубів газу.

Також в Україні на складах зберігається 3,8 млн тонн вугілля. Це повністю забезпечить вітчизняні електростанції до кінця опалювального сезону.

Зараз ви читаєте новину «У бюджет заклали ціну на газ 416 доларів за тисячу кубометрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути