Ексклюзиви
понеділок, 01 серпня 2011 10:03

Toyota планує поповнити сімейство Prius трьома новими моделями

Toyota може виділити гібридне сімейство Prius в окремий суб-бренд після того, як воно розростеться до трьох-чотирьох моделей. До анонсованого компактвену незабаром, за деякими даними, повинні приєднатися купе і невеликий кросовер.

Всупереч очікуванням, гібридна модифікація того самого купе Lexus GS, про який заговорили минулого тижня, буде випущена не під маркою Lexus, а приєднається до сімейства Prius. Про це повідомляє Auto Express. За даними порталу, купе отримає комплект літій-іонних батарей, механічну коробку передач і задній привід.

Крім того, до 2014 року сімейство Prius має поповнитися кросовером, для створення якого в Toyota мають намір використовувати платформу RAV4. Побічно це підтверджується заявами японців про готовність до випуску електричної модифікації спільно з Tesla. При будівництві кросовера Prius, як повідомляють, широко використовуватимуть досвід, отриманий під час створення концепту Hybrid X, представленого в 2007 році. Обидві новинки Toyota обіцяє викинути на ринок в 2014 році, але деякі гібриди з'являться буквально днями.

Гібридний мінівен Prius V повинен надійти в продаж вже на початку наступного року. А через деякий час після нього на конвеєр повинен встати Prius C - компактний гібридний хетчбек, оснащений 1,8-літровим 98-сильним бензиновим двигуном і 80-сильним електромотором.

Зараз ви читаєте новину «Toyota планує поповнити сімейство Prius трьома новими моделями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути