Ексклюзиви
четвер, 28 липня 2011 16:12

У Мережу потрапили фото нової Toyota Camry

В Інтернеті з'явилося чергове зображення Toyota Camry нового покоління. Як повідомляє низка автомобільних блогів, зображення є відсканованою сторінкою офіційної брошури Toyota, присвяченої моделі для японського ринку.

Фотографії нібито нового покоління Toyota Camry опублікувала японська газета Holiday Auto, передає Worldcarfans. Справжність цих сканів викликає певні сумніви, однак при найближчому розгляді конфігурація оптики, зображеної на сторінках брошури, нагадує ту, що продемонстрував сам Акіо Тойода в недавньому відео-тизері. Втім, існує версія, що деякі відмінності пояснюються гібридним характером зображеної на скана Toyota Camry.

Офіційна дата появи Toyota Camry у продажу ще не оголошена. Проте з деяких висловів керівника північноамериканського підрозділу Toyota Боба Картера можна зробити висновок, що дебют нового седана заплановано на найближчі місяці. Цілком імовірно, що йдеться про Лос-Анджелеській автосалон.

У ролику, поширеному концерном в Інтернеті порівняно недавно, керівник марки Акіо Тойода каже, що майбутня Camry стане найкращою моделлю за всю історію існування сімейства, а також перевершить всі очікування своїх покупців. Крім того, він пообіцяв, що прийдешній седан встановить нові стандарти якості в області безпеки і паливної економічності.

Зараз ви читаєте новину «У Мережу потрапили фото нової Toyota Camry». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути