четвер, 27 вересня 2012 09:29

Тігіпко пообіцяв не міняти механізм нарахування виплат при пологах

Тігіпко пообіцяв не міняти механізм нарахування виплат при пологах
Сергій Тігіпко: держава буде максимально підтримувати зростання народжуваності. Фото: censor.net.ua

Розміри виплат допомоги при вагітності і пологах не будуть зменшені.

На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, коментуючи повідомлення про можливість градації цих  виплат для жінок залежно від тривалості роботи на підприємстві.

"Держава буде максимально підтримувати зростання народжуваності й покращення в Україні демографічної ситуації. Тому  не може бути жодних  розмов про певні обмеження виплати цих допомог чи впровадження додаткових умов при їх нарахуванні", - цитує слова Тігіпка прес-служба Міністерства соціальної політики.

Урядовець зазначив, що Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності звернувся до Мінсоцполітики з ініціативою обмежити деякі випадки зловживань з оформленням допомог при вагітності та пологах певними роботодавцями, однак ця ідея не була підтримана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄБРР: 2,5% зростання економіки України - це ще оптимістично

"Міністерство соціальної політики України не підтримує жодних ініціатив щодо перегляду механізму розрахунку середнього розміру допомоги застрахованим громадянам у зв'язку з народженням дітей. Це – наша принципова позиція", - наголосив Тігіпко.

Віце-прем'єр також висловив переконання, що уряд не допустить зменшення розмірів допомог при вагітності і народженні дитини.

"Соціальні стандарти в Україні будуть постійно зростати і допомога жінкам, які народжують дітей, буде лише зростати", - наголосив урядовець.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко пообіцяв не міняти механізм нарахування виплат при пологах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути