четвер, 02 серпня 2012 11:18

Opel анонсував найшвидшу Astra з дизельним мотором
7

Фото: Фото: opel.com

Моторна гамма сімейства Opel Astra поповнилася новим флагманським мотором. Ним став дизельний двигун з подвійним турбонаддувом, що розвиває 195 кінських сил і 400 Нм. Силовий агрегат буде доступний для всіх представників сімейства і з'явиться на європейському ринку найближчим часом.

Дизель, доступний для Opel Astra в даний час, при об'ємі в два літри розвиває тільки 130 кінських сил. Двигун, який почнуть встановлювати на моделі сімейства вже цього року, реалізує вже 195 л.с. і 400 Нм за рахунок подвійного турбонаддува. Два турбокомпресора різного розміру можуть працювати як окремо, так і спільно, завдяки чому 80% крутного моменту доступні вже з 1250 об/хв, а вся обіцяна тяга реалізується в діапазоні від 1750 до 2500 об / хв. В Opel стверджують, що застосована технологія дозволяє мінімізувати ефект так званого "турболага" і зробити розгін більш плавним.

П'ятидверний Opel Astra з таким дизелем вже названий якнайшвидшої дизельної Astra в історії - хетчбек зміг розігнатися до 226 км/год. Максимальна швидкість універсала Astra Sports Tourer з новим дизелем становить 222 км/год, трьохдверного хетчбека Astra GTC - 223 км/год. В Opel стверджують, між тим, що ефективність дизеля ніяк не позначається на його апетиті - двигун витрачає в середньому близько 5 л на 100 км шляху.

Відзначається також, що Astra, укомплектовані новим мотором, отримають також деякі нові акценти в дизайні екстер'єру і трохи більше спортивний інтер'єр. Замовлення на нові дизельні Astra європейські дилери почнуть приймати восени, причому, за деякими даними, ціни будуть починатися з позначки 30 700 євро за п'ятидверну модифікацію.

Зараз ви читаєте новину «Opel анонсував найшвидшу Astra з дизельним мотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути