середа, 18 липня 2012 13:27

Фотошпигуни побачили новий Lexus IS на випробуваннях
5

Фото: Фото: worldcarfans.com

Нове покоління Lexus IS вперше помітили фотошпигуни на трекових випробуваннях на "Північній петлі" Нюрбургринга. Нову платформу для седана японці відчувають випробовують у кузові, який чітко нагадує кабріолет IS F.

Фотошпигуни порталу Inside Line змогли побачити тестовий прототип на сервісному підйомнику. Стверджують, що йдеться не про якусь модифікацію нинішнього покоління - прототип забезпечений зовсім новим шасі. Зокрема, згадуються не лише алюмінієві важелі підвіски (на поточному седані застосовуються сталеві), а й нові пружини і амортизатори, а також окремі деталі, що дозволяють судити про використання на IS компонентів підвіски представленого недавно седана GS.

Таким чином, цілком можливо, що IS F за прикладом старших колег може отримати повнокероване шасі. Крім того, модернізація шасі дозволить зробити його легше в порівнянні з нинішнім поколінням.

Про те, якими саме двигунами буде забезпечуватися Lexus IS, поки нічого не відомо. Можна припустити, що для седана заготовлять кілька чотири- і шестициліндрових двигунів, а також гібридну силову установку і якийсь "заряджений" силовий агрегат для версії F. Що стосується дизайну майбутньої новинки, то в Lexus вже заявляли, що він буде "революційним" і дозволить седану на рівних змагатися з однокласниками з Німеччини.

Розсекретити новий IS в Lexus повинні, за деякими даними, протягом найближчого року.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни побачили новий Lexus IS на випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути