Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 12:26

Lexus опублікував друге зображення загадкового концепту

Компанія Lexus поширила друге тизер-зображення нового концепт-кара, який збирається представити на автосалоні в Детройті. На ньому зображений інтер'єр майбутнього прототипу.

За створення концепту відповідала каліфорнійська студія дизайну Calty, розташована в Ньюпорт-Біч.

Другий тизер свідчить, що йдеться про прототип спорткара. Судячи з неабияк заваленої лінії даху, спортивного крісла та низької посадці водія, Lexus привезе в Детройт концепт спортивного купе.

Проте поки невідомо, чи стане концепт прототипом майбутньої серійної моделі, або покликаний просто демонструвати основні напрямки розвитку дизайну марки Lexus.

Раніше висловлювалися припущення, що в Lexus могли зважитися на повернення до виробництва власного купе на зразок присутнього раніше в модельному ряді кабріолета SC.

Не виключена і ймовірність того, що преміум-підрозділ концерну Toyota має намір розробити власний задньопривідний спорткар на платформі, що вже завоювала велику популярність. Йдеться про купе, створене альянсом марок Toyota і Subaru і під маркою Toyota отримав ім'я GT 86.

Тизер-кампанія Lexus, очевидно, буде продовжена, а якась конкретна інформація з'явиться тільки ближче до 9 січня, коли стартує автомобільна виставка в Детройті.

Зараз ви читаєте новину «Lexus опублікував друге зображення загадкового концепту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути