четвер, 22 грудня 2011 10:13

У мережу виклали нові фото майбутнього спорткара Lexus
6

Фото: Фото: autoblog.com

Зображення нового концепту Lexus потрапили в глобальну Мережу. Він виявився ультрасучасним спорткаром. Технічні дані, судячи з усього, стануть відомі тільки перед детройтською прем'єрою прототипу.

Компанія Lexus офіційно оприлюднила лише два зображення анонімного прототипу, який збиралася показати в Детройті. Між тим, у розпорядженні каліфорнійського видання Road&Track опинилися його фотографії, які журналісти і включили у відео-анонс свого нового випуску. Ролик, в свою чергу, був опублікований на сервісі YouTube.

Скріншоти із зображеннями прототипу Lexus тут же розлетілися по Мережі. Проте на цей момент матеріал про концепт з сайту Road&Track вилучений, а з сервісу YouTube вичистили згаданий відеоролик.

Втім, деякі ілюстрації все ж збереглися, і на них проглядається навіть назва концепту. Прототип отримає ім'я LF-LC, що можна розшифрувати як Lexus Future Luxury Coupe. Крім того, можна розгледіти і шильдик Hybrid - це змушує думати, що купе отримає гібридну силову установку, аналогічну тій, що використовується на Lexus GS450h. Це означає сукупну потужність близько 300 кінських сил. Не виключено, що для прототипу використовується вся платформа седана GS в цілому.

Зараз ви читаєте новину «У мережу виклали нові фото майбутнього спорткара Lexus». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути