пʼятниця, 11 листопада 2011 15:09

Chevrolet Trailblazer розсекречено: Позашляховик отримав платформу Colorado

Chevrolet Trailblazer розсекречено: Позашляховик отримав платформу Colorado

Концерн General Motors поширив перші офіційні зображення нового покоління середньорозмірного позашляховика Chevrolet Trailblazer. Його прем'єра запланована на міжнародний автосалон в Дубаї. Передбачається, що він отримає платформу представленого раніше пікапа Colorado.

Поки йдеться лише про концептуальний прототип, досить близькимй до конвеєра. Можна зробити висновок, що Trailblazer отримає сучасніший, ніж у попередника, дизайн суто в корпоративному дусі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Розкішний Ferrari колумбійського наркобарона переробили на поліцейське авто

Очевидно, запуск на ринок нового позашляховика пройде за тією ж схемою, що використовувалася під час прем'єри пікапа Colorado - спочатку кілька концептуальних прототипів, а потім і показ серійної модифікації. Причому все це, найімовірніше, станеться в Азії або близькосхідному регіоні. У General Motors вже повідомили, що першим ринком, який отримає новий Trailblazer в 2012 році, стане Таїланд.

Технічної інформації про новинку поки небагато. Відомо лише, що позашляховик побудують на платформі пікапа Colorado, а значить, співпадуть і моторні лінійки. Для Chevrolet Colorado пропонуються два дизелі, об'ємом 2,5 і 2,8 л, що розвивають 150 і 180 к.с. відповідно, але найімовірніше, Trailblazer отримає і один або кілька бензинових двигунів.

Зараз ви читаєте новину «Chevrolet Trailblazer розсекречено: Позашляховик отримав платформу Colorado». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути