пʼятниця, 11 листопада 2011 14:21

Розкішний Ferrari колумбійського наркобарона переробили на поліцейське авто

Колумбійська влада показали автомобіль Ferrari, що раніше належав місцевому наркобарону, а тепер перероблений для поліцейського патруля.

Про це повідомляє АВС.

Автомобіль був виставлений в штаб-квартирі Головного управління поліції в Боготі. Правоохоронці заявляють, що він є "символом поразки злочинності від руки влади".

Розкішний спортивний Ferrari потужністю 300 кінських сил і кліренсом 3,5 см розфарбували в білий і зелений кольори, нанісши емблему колумбійської поліції.

До цього він був частиною парку спортивних машин наркоторговця Луїса Ернандо Гомеса Бустаманте на прізвисько Rasgu?o.

Гомес Бустаманте придбав чорний Ferrari в 1991 році. З того часу пробіг автомобіля становить лише 800 км.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сексуальна Енн Хетевей вляглася на червоний Ferrari

Наркобарона заарештували в 2004 році. Після його депортації в 2008 році до США, де Гомес Бустаманте і понині відбуває тюремний термін, спорткар був виставлений на аукціон зі стартовою ціною $ 250 тис. Однак охочих придбати його не виявилося.

Це не перший випадок, коли елітний автомобіль переробляють для поліцейських. У 2008 році теж у Колумбії схожа доля спіткала контрабандний Hummer SUV.

У Панамі, розкішний Lamborghini, що належав заарештованому власникові фінансової піраміди DMG колумбійцю Девіду Мурсії, був поставлений на службу відділу по боротьбі з наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «Розкішний Ferrari колумбійського наркобарона переробили на поліцейське авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути