Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2012 16:04

Бойко з Міллером знову провели "конструктивні" переговори

Бойко з Міллером знову провели "конструктивні" переговори

Сьогодні в Москві відбулася робоча зустріч міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка та глави правління російського "Газпрому" Олексія Міллера.

Про це повідомила прес-служба Міненерговугілля.

"Переговори української та російської сторін пройшли в конструктивному руслі. Сторони обговорили питання співпраці в газовій сфері", - йдеться в повідомленні.

Бойко та Міллер домовилися продовжувати переговори в сфері закупівель і транзиту російського газу до повної реалізації "принципових домовленостей", раніше досягнутих керівництвом двох країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не платитиме штраф за недобір російського газу

Зазначимо, прем'єр-міністр України Микола Азаров не виключає звернення Україні в міжнародний арбітраж у разі провалу переговорів по газу з РФ.

Нагадаємо, сьогодні заступник директора департаменту з питань нафтової, газової, торф'яної, нафтопереробної промисловості та альтернативних видів палива Міністерства енергетики та вугільної промисловості Костянтин Бородін заявив, що у січні 2012 року Україна скоротила імпорт газу втричі в порівнянні з показником річної давності.

Зараз ви читаєте новину «Бойко з Міллером знову провели "конструктивні" переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути