пʼятниця, 14 жовтня 2011 14:04

Audi виклала в мережу нові зображення гібрида e-tron Spyder
26

Фото: Фото: Audi

Сімейство екологічно чистих спорткарів Audi e-tron отримало чергове поповнення. Компанія з Інгольштадта поширила нові зображення гібридного родстера e-tron Spyder.

Ніяких уточнень щодо його серійної долі поки не було зроблено.

Як повідомляє американський підрозділ Audi на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, родстер оснащений гібридним приводом. У передній частині прототипу розташовані два електромотори, що обертають передні колеса. Їх сукупна потужність лише трохи не дотягує до 100 кінських сил, а кількість тяги одно 382 Нм. За відкритим салоном на звичному по платформі купе R8 місці розташований шестициліндровий V-подібний турбодизель, що розвиває 300 к.с.і 650 Нм крутного моменту, що обертає задню вісь за допомогою 7-ступінчастою КПП фірмової S tronic.

Силові агрегати можуть, за заявою виробника, працювати як незалежно один від одного, так і синхронізовано, що є черговою сходинкою розвитку повного привода Quattro.

Поки в Audi не поспішають ділитися ні динамічними характеристиками, ні можливими серійними перспективами прототипу.

Зазначимо, що інгольштадтський інженери вже показували концептуальний родстер з сімейства e-tron на Паризькому мотор-шоу минулого року. Але відтоді він, судячи з усього, зазнав лише косметичихі змін.

Зараз ви читаєте новину «Audi виклала в мережу нові зображення гібрида e-tron Spyder». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути