Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2007 15:43
Андрій Бондар
Андрій Бондар
Андрій Бондар

Моя еротика

 

Іноді показують таку еротику в телевізорі, що стократ гірша за найвідвертіше порно. Режисер боїться довше, ніж на дві секунди зупинитися на жіночій груді, а сідниці показує настільки стиснутими, що між ними не те що колібрі не пролетить — навіть глист не проповзе. Я вже мовчу про геніталії: їх у таких фільмах можна лише дофантазувати.

Як правило, це банальні любовні історії, де вона шукає сексуальне задоволення й омріяного чоловіка. Учора вона була в образі негритянської дівчини Жад і походжала в коротких шортиках по плантації цукрової тростини. Вона привіталася з рабами, які гострими мачете стинали високу тростину, і подалась у цукрові хащі. Аж тут він, мускулястий красень, схожий на голландського футболіста Ґулліта: "Ви не бачили Жад?". І рушає в хащі за нею, аби наздогнати і відбути любовний акт. Вона тікає, але це в неї така гра, яка мусить його збуджувати.

Вона тікає, але це в неї така гра

Жад стогне і звивається під його ласками, а я дивлюсь і думаю: а раптом зараз раби порубають їх своїми мачете? Але ні, раби зупиняються і зачудовано підглядають за процесом. Їм це явно подобається, бо, мабуть, бачать вони щось більше. А я дратуюся, хоч бачу те саме і не бачу головного. Головне можна купити на DVD. А в телевізорі — зась, бо можуть побачити діти і пенсіонери.

Мій брат каже, що еротика потрібна, аби показати красу людського тіла. Я ж не вірю в естетичну функцію еротики з її лицемірними зойками і театральними жестами так само, як не вірю в руйнівну силу порно. Принаймні в його відвертості є практична користь.

Але коли на одному каналі Зварич сперечається з Богатирьовою, а на іншому каналі Жад тікає в цукрові хащі, я завжди вибираю останнє. Цікаво, чому?

Зараз ви читаєте новину «Моя еротика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути