четвер, 19 січня 2017 19:05

Жінка спотворила обличчя "уколами краси" в гонитві за молодістю
6

Фото: dailymail.co.uk

54-річна Керол Брайан з Флориди, США, спотворила власне обличчя філерами краси. У 2009 році їй зробили декілька уколів. Наповнювачі розпливлися по обличчю та потрапили у непотрібні місця. Лоб розпух та навис на очі. Вона майже осліпла на одне око. Коригувальні операції погіршили стан. В результаті вона жила як відлюдник протягом трьох років. Почали з'являтися думки про самогубство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли хтось виглядає природно, це вже не приваблює" - дівчина одержима пластичною хірургією

"Коли мені було 20 та 30 років, люди звертали увагу на мене. Я була привабливою та відчувала себе впевнено, - розповіла Керол. - Я почала робити ботокс після 30-ти. Перші уколи робила на лінію між бровами. Мені дуже подобався результат. Обличчя стало набагато молодшим."

"Через деякий час настав момент, коли я відчула, що обличчя втрачає об'єм. Я звернулася до лікаря. Тоді мене переконали, що треба вколоти філери. Два типи наповнювача змішали в одному шприці. Додали силікон. Хоча його не рекомендується використовувати в якості наповнювача. Оскільки речовина стала. Дуже важко видалити, якщо починає переміщуватися," - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25-річна дівчина стала прихильницею "уколів краси" після схуднення на 92 кг

Через три місяці Керол почала помічати, що обличчя розширюється та стискається. Вперше вона не впізнала своє відображення. Після корегувальних процедур стало ще гірше. Жінка почала носити головні убори та великі сонцезахисні окуляри.

Після тривалої депресії, на допомогу прийшли донька та сестра. Жінки писали у лікарні по всій території США з проханням вирішити проблему наповнювача. Один з докторів погодився допомогти Керол. Щоб відновити обличчя у жінки видаляли жир зі спини.

Зараз ви читаєте новину «Жінка спотворила обличчя "уколами краси" в гонитві за молодістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути