неділя, 13 травня 2012 14:45

Завжди модний палантин-трансформер заміняє в гардеробі кілька речей
12

Фото: ФОТО: Тамара Тисячна

Вінницький дизайнер трикотажної моди Неля Пащенко рекомендує кожній жінці мати в гардеробі трикотажний палантин. Він багатофункціональний, практичний, додає образу жінки вишуканості та стилю.

"Я дуже люблю прості речі, - розповіла дизайнерка Gazeta.ua. – І вже багато років пропоную своїм клієнткам до суконь палантини. Одинарна річ не буде виглядати настільки дорого, як костюм. Завдяки палантину одну і ту ж сукню можна носити як вечірню, якщо накинути його на плечі, і як коктейльну, якщо зав'язати вузлом на шиї. Крім того, палантин можна використовувати і як доповнення до повсякденного одягу".

Довжина стандартного палантину -  два метри. Трансформери мають бути довшими, щоб  вистачило тканини на різні варіанти їх пов'язування.

Бувають у вигляді простого відрізу тканини, з прорізами для рук та рукавами.

"Подібні речі доречні в будь-яку пору року і залишаються поза віяннями моди. Варіантів пов'язування палантину безліч. Якщо потренуватися годину ввечері перед дзеркалом, щодня матимете інший образ", - зазначила Пащенко.

Цього сезону в моді довгі сукні вільного крою.

"Палантин вигідно підкреслить лінію грудей, якщо пов'язати його у вигляді болеро. Із брюками палантин гарно виглядає у поєднанні з тонким поясом. Одягніть палантин, як звичайний джемпер, обхватіть поясом навколо талії, а тканину ззаду викладіть у вигляді хомута . Можна спустити палантин з одного плеча і залишити повислим на поясі. Одіньте палантин на одну руку, основну його частину обкрутіть довкола себе та одягніть на ту ж руку. Кінець перекиньте через плече. Також основну частину можна перекрутити спереду та обвернути навколо шиї. Інший варіант: в один проріз продягаємо голову, основну частину обкручуємо навколо себе і продягаємо голову в другий проріз. Вільний кінець перекидаємо через плече ", - дає поради дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Завжди модний палантин-трансформер заміняє в гардеробі кілька речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути