Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 15:30

Вилікувати від алкоголізму можуть поради астролога

Вилікувати від алкоголізму можуть поради астролога

"Я вже десять років п'ю. Запої стаються регулярно, тривають не менше тижня, закінчуються скандалами в родині. Півроку тому від мене пішла жінка і я нарешті отямився. Тепер все роблю для того, щоб перестати питии. Я визнав себе алкоголіком. Ходив на заняття до анонімних алкоголіків. Деякий час протримався, а недавно знову зірвався. І кодування мені не помагає. Скоро поїду до одного священника, який зцілює. Кажуть, після нього ніхто не повертається до стакана. А ще я чув, що алкоголікові може допомогти асторолог. Це правда? Як зірки взагалі можуть впливати на такі речі"

Лист від 54-річного Володимира з Київської області коментує астролог з Харкова Олена Максимова.

"Алкоголізму справді можна позбутись за допомогою астрології. Точніше, за допомогою порад астролога. Найдієвіший спосіб – змінити місце проживання. Гороскоп може серйозно змінитися, якщо людина переїжджає далеко від місця свого народження. Якось звернувся до мене бізнесмен. Він проживає в Україні, а народився у Казахстані. Переїхав в Україну, бо вдома спивався. То був відчайдушний крок. Тут почав добре заробляти, перестав пити. Багато чого досягнув, але втратив родину, бо жінка з дітьми не погодилися на переїзд. Сім'ї у нього більше ніколи не буде - так змінився гороскоп при переїзді. Але все одно цей чоловік зробив правильно - включив власну волю, не дозволив обставинам знищити себе. Тоді як більшість людей обирають пасивне існування. Вони йдуть по найбільш вірогідному шляху розвитку, списуючи все на долю"

Олена Максимова радить бути пильним у цих питаннях. Зазвичай, якщо гороскоп зміщується, одне знаходиш, а інше - втрачаєш.

"Якщо астролог радить утекти від проблеми в інше місто чи країну, обов'язково перепитайте, чим ви жертвуєте. Що вам доведеться віддати за це. Просто так нічого не відбувається, усе має свої плюси і мінуси. Людині залишається лише вибирати, що для неї є головнішим. Мій клієнт вибрав своє життя. Це правильний вибір. Він більше знайшов, аніж загубив. Бо для чого йому дружина, якщо він сп'ється"

Гороскоп людини може також кардинально змінитися через війну, природну катастрофу, всесвітню епідемію.

"Астролог бачить у карті народження людини її долю лише за нормальних умов. Це як доля квітки. В її генетиці прописано, як вона буде розвиватися, коли її поливатимуть. Але передбачити поведінку людини, що знищує цю квітку, за гороскопом рослини не можна"

 

Зараз ви читаєте новину «Вилікувати від алкоголізму можуть поради астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути