вівторок, 30 жовтня 2012 11:32

"Вибриті скроні" не приживуться серед українок

"Вибриті скроні" не приживуться серед українок
Брондування волосся - найпопулярніша тенденція серед голлівудських зірок. Фото: vk.com

На піку моди короткі стрижки "під хлопчика", довгі хвилясті пасма і класичне каре, яке не вийде з моди ніколи. Про це каже столичний стиліст Аня Разумкова.

"Серед стрижок на коротке волосся на наступний сезон модними будуть короткі стрижки із асиметрією гривки та каре. Вони так і не виходять з моди. Актуальними стають також стрижки боб, як у Шерон Стоун. На довге волосся раджу робити багатошарову стрижку. Вона зручна тим, що легко укладається вдень, а вечірньою її можна зробити за 10 хвилин, злегка підкрутивши кінчики.

Серед кольорів - до цих пір в тренді природна тенденція. Найпопулярніші - каштановий, шоколадний, карамельний, блонд різних відтінків та рудий. Брюнетки теж в моді, тільки без фіолетового відтінку, а з легким рудим. Ще популярним стає так зване "голлівудське фарбування". Це коли кінці волосся пофарбовані в рудий колір. Але така тенденція підходить лише для довгого волосся", - відзначає Аня.

Цього сезону серед жінок стало модно вибривати собі скроні. Так як це зробила співачка Руслана, наприклад. Стиліст-перукар В'ячеслав Дюденко каже, що така тенденція не приживеться серед звичайних українок.

"Ті, хто вибривають собі скроні серед зірок, то вони більше не жінки, а представники шоу-бізнесу. А серед простого народу така тенденція навряд приживеться. Бо жінки будуть носити таке волосся, яке носять по 10-20 років. Ті ж хвостики, наприклад",  - зазначив стиліст.

 

Зараз ви читаєте новину «"Вибриті скроні" не приживуться серед українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути