четвер, 18 жовтня 2012 18:17

Ганна Герман обрізала собі косий чубчик
5

Фото: Фото: прес-служба Партії регіонів

Сьогодні на брифінгу з обласними журналістами Ганна Герман з'явилася з новою зачіскою. Радник президента постригла собі чубчик.

За словами Герман, чубчик - це не імідж, а тільки привід дати заробити журналістам, які працюють на таблоїдах. Нібито їм потрібно дати можливість заробити на шматок хліба.

"Тому треба іноді надягати спідницю на штани і дати заробити журналістам, фотографам. Ми повинні дати заробити журналістам. Буду сподіватися, що так я даю їм заробити", - підкреслила радник президента.

Між тим Gazeta.ua звернулася до майстра зачісок Романа Даниленка з проханням прокоментувати наскільки зараз актуальні і модні такі чубчики.

"Такі чубчики завжди були актуальні. В принципі з його допомогою роблять коригування обличчя. Але не можна говорити, що зараз мода на ці чубчики", - зазначив він.

За його словами такі короткі чубчики роблять для того, щоб зробити акцент на якійсь частині обличчя.

"Якщо припустимо треба підкреслити брови або ще щось, то такий чубчик відкриває брови. Якщо ви хочете показати очі або брови, то це потрібно обов'язково показати і підкреслити за допомогою такого чубчика", - зазначив він.

"А якщо цей чубчик косий, він робиться для того, щоб згладити дефекти обличчя. Наприклад, кругле обличчя. Загалом будь-які моменти, які не подобаються людині, вони згладжуються за допомогою косого чубчика", - підкреслив стиліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман змінила зачіску з "хуліганської" на консервативну

Також Роман Даниленко зазначив, що для такого роду чубчика немає вікових обмежень.

"Який би вік у Ганни Герман був, коли вона вийшла перед фотографами, немає сумніву, що з нею працювали гримери. Коли зроблять ідеальне обличчя, повірте, при будь-якій зачісці, якщо працює стиліст, він у будь-якому віці може зробити ідеальний образ", - зазначив він.

"Різнорівневий чубчик якраз для старшого віку підходить. Тобто ми якраз омолоджуємо обличчя, відкриваючи лоб, але і прикриваємо в той же час зморшки", - підкреслив стиліст.

Нагадаємо, що за цей рік Ганна Герман вже не раз змінює зачіску. Так, навесні вона зробила собі зачіску, яку надалі назвала хуліганською. Однак, за словами радника президента, шанувальникам її новий стиль не сподобався і вже через місяць вона поміняла зачіску на дуже консервативну.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Герман обрізала собі косий чубчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути