Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2012 11:17

Входять у моду крихітні яскраві сумки, що вміщуються на долоні
11

Фото: Фото надані Оленою Юдкевич

Український дизайнер сумок Олена Юдкевич - речі якої можна купити під брендом Unique U - не радить жінкам обирати сумки під колір взуття. Це вважається поганим тоном. Сумка має помітно контрастувати з одягом і туфлями.

"Сумка в колір туфель - це вже років десять як поганий тон. Раджу так ніколи не одягатися. Мені подобається, коли взуття в тон одягу, а сумка помітно контрастує. Хоча можливі абсолютно різні варіанти - зараз такий час, коли будь-які, навіть самі несподівані експерименти з кольором і стилем вітаються", - розповіла дизайнер.

Крім того, Олена Юдкевич радить жінкам у своєму гардеробі мати маленькі сумочки, у які можуть поміститись жіночі дрібнички.

"У таку сумочку може поміститись мобільний телефон, ключі, помада та інші жіночі дрібнички. У поїздці у неї можна покласти невеликий фотоапарат. Така модель личитиме модницям різного віку: від юних панянок до респектабельних леді", - розповіла Олена.

Такі сумочки дизайнер представила у своїй останній колекції "Крихітки на долоні". Невеличкі сумочки пошиті з натуральної шкіри та замшу. Декор сумки ручної роботи - це пташки, метелики, квіти, вишеньки. Коштують крихітні сумочки від 110-150 доларів.

"Як тенденція у моді яскраві сумки невеликих розмірів. В основному - це однотонні. Вони можуть бути зроблені з різних матеріалів - це і замша, і шкіра. Крихітні сумочки, які вміщуються на долоні - це модно і красиво. Зараз треба обов'язково мати в арсеналі хоча б декілька маленьких сумочок на різні випадки життя", - розповіла Олена Юдкевич.

Зараз ви читаєте новину «Входять у моду крихітні яскраві сумки, що вміщуються на долоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути